Reserveer Nu Je Onvergetelijke Verblijf

Ontdek de perfecte combinatie van luxe en avontuur bij INFINITY BY YELKEN AQUAPARK&RESORTS KUŞADASI. Reserveer vandaag nog en creëer blijvende herinneringen aan een betoverend verblijf aan de Turkse kust.


DAG 1 AANKOMST IN KUSADASI


Worden we hartelijk verwelkomd door ons deskundige team op de luchthaven en begeleid naar ons comfortabele accommodatie in het hart van dit betoverende gebied. Onderweg krijgt u de kans om te genieten van de heldere wateren van de Egeïsche Zee en de unieke uitzichten op de kustplaatsen. Na het inchecken in het hotel heeft u vrije tijd om bij te komen van de reis. Het diner wordt geserveerd in het hotel, waar u de kans krijgt om te genieten van de smaken van de traditionele Egeïsche keuken.

Accomodatie: Ladies Beach Residance / Ontbijt & logies


DAG 2 - REIS VAN KUŞADASI NAAR SAMOS


In de vroege ochtend ontmoeten we elkaar bij Kuşadası Ege Port en voltooien we de paspoort- en douaneformaliteiten. We vertrekken om 08:15 uur met de veerboot richting het eiland Samos. Onze tocht met de veerboot zal ongeveer een uur duren, genietend van de koele bries van de Egeïsche Zee. Bij aankomst in de haven van Vathi op het eiland Samos, na onze paspoort- en douaneprocedures leveren onze gasten hun bagage af op ons wachtende voertuig.

onze reisgids leidt ons eerst naar het centrale plein van Pythagorion en het standbeeld van de leeuw, waar we de kans krijgen om ze van dichtbij te bekijken. Daarna kunnen gasten die dat willen, tijd vrij nemen voor lunch (extra) en winkelen. Na onze rondleiding in de stad Vathi, gaan we op het afgesproken tijdstip en plaats met onze gids naar onze voertuigen, klaar om naar de hotels in de stad Karlovasi in het noordwesten van het eiland te gaan. Onderweg naar Karlovasi langs de kust, maken we een korte stop bij Agios Kostandinos, een klein kustplaatsje aan de voet van het dorp Manolates, waar we koffie kunnen drinken met het gezang van nachtegalen in de natuur.


Na onze pauze komen we al snel aan in Karlovasi en checken we in bij onze hotel.

Accomodatie: Merope Hotel of Aegen Hotel / Ontbijt & logies


DAG 3 - VERKENNING VAN MARATHOKAMPOS EN KAMPOS BAAI


Na het ontbijt vertrekken we naar het Marathokampos-gebied. Hier kunnen gasten genieten van vrije tijd en zwemmen in de prachtige Kampos-baai. Vervolgens brengen we een korte bezoek aan het dorp het hoogste punt van het eiland met zijn adembenemende uitzicht. We keren terug naar Karlovasi en genieten van de rest van de dag in ons hotel.

Accomodatie: Merope Hotel of Aegen Hotel / Ontbijt & logies



DAG 4 - BEZOEK AAN PYTHAGORIA EN KOKARI


Na het ontbijt vertrekken we naar Pythagoria. Onderweg bezoeken we een atelier waar de beroemde Pythagoras-bekers worden gemaakt en een honingcoöperatie waar gasten lokale producten kunnen proeven en kopen. Daarna verkennen we Pirgos Village en Koumaradei Village voordat we aankomen in Pythagoria. Hier hebben gasten vrije tijd om te winkelen en te genieten van de historische architectuur. Later gaan we naar Kokari waar gasten kunnen zwemmen en genieten van de zon. Na een plezierige pauze stappen we in onze wachtende bus en reizen verder naar de haven van Vathi, terwijl we langs een weg rijden omringd door weelderige bossen aan de ene kant en azuurblauwe zee aan de andere kant.


Na onze paspoort- en douaneformaliteiten stappen we om 17:30 uur aan boord van ons schip, dat vertrekt naar Kuşadası, waar we de rest van onze vakantie zullen doorbrengen.

Accomodatie: INFINITY BY YELKEN AQUAPARK&RESORTS (Ultra all inclusief)



DAG 5 - 9 INFINITY BY YELKEN AQUAPARK&RESORTS


Ervaar Luxe en Avontuur bij INFINITY BY YELKEN AQUAPARK&RESORTS KUŞADASI

Welkom bij INFINITY BY YELKEN AQUAPARK&RESORTS KUŞADASI, waar we een oase van comfort, plezier en ontspanning bieden, op slechts 2 minuten loopafstand van Strand Kadinlar in het betoverende Kuşadası.

Luxe Accommodatie met Een Overvloed aan Voorzieningen

Onze 5-sterrenaccommodatie verwelkomt je met een scala aan voorzieningen, waaronder een seizoensgebonden buitenzwembad, gratis privéparkeren en een modern fitnesscentrum. Ontspan in stijl in onze prachtige tuinen of breng quality time door met je gezin in onze kinderclub. Voor de avontuurlijke zielen bieden wij een spannend waterpark en voor degenen die liever ontspannen, is er een rustgevend binnenbad en een verkwikkende sauna. Geniet van gezellige avonden met karaoke in onze gedeelde lounge of ontspan met een drankje op ons sfeervolle terras.

Comfortabele Kamers met Panoramisch Uitzicht

Elke kamer in ons resort is een toevluchtsoord van luxe en comfort, voorzien van airconditioning, een elegante zithoek en een flatscreen-tv met satellietzenders. Ontwaak elke ochtend met een prachtig uitzicht op de stad vanaf je eigen balkon. Je persoonlijke badkamer is uitgerust met een verfrissende douche, gratis toiletartikelen en een haardroger. We bieden ook premium beddengoed en zachte handdoeken voor een ongeëvenaarde nachtrust.

Ontdek en Geniet van Je Verblijf

Naast onze weelderige voorzieningen bieden we een scala aan recreatieve activiteiten, waaronder tafeltennis, darten, vissen en snorkelen. Laat je innerlijke kind los in onze speelplaats of werk efficiënt in ons businesscentrum. Ons attente personeel, dat vloeiend Duits, Engels en Turks spreekt, staat 24/7 voor je klaar om aan al je behoeften te voldoen.

Verken de Omgeving

Ontdek de natuurlijke schoonheid van de omgeving met Green Beach op slechts 7 minuten loopafstand en Paradise Beach op minder dan 1 km afstand. Voor reizigers die arriveren via de lucht, ligt de luchthaven Izmir Adnan Menderes op slechts 84 km afstand.



DAG 10 TERUGREİS

Uw luchthaventransfer wordt geregeld op basis van uw vluchttijd.


INBEGREPEN


• Luxe voertuig

• Nederlandssprekende of Engels professionele toeristengids

• Parkeerkosten

• Ticket voor heen- en terugreis Sisam Eiland

• Heen- en terugreis naar vluchthaven

• Heen- en terugreis naar Kusadasi haven

• 2 Nachten verblijf/inclusief ontbijt & logies in Samos:

• 1 Nacht verblijf/ hotel in Kusadasi Ontbijt & Logies pension

• Alle belastingen van de diensten binnen het reisschema

• Rondleidingen vermeld in het reisplan

• 6 overnachtingen İn Standaard kamerconcept INFINITY by YELKEN AQUAPARK & RESORTS ( Ultra All Inclusief)


NIET INBEGREPEN


• Toegangsprijs voor alle musea die in het reisplan vermeld staan

• Uw persoonlijke uitgaven

• Fooien voor de diensten die u krijgt

• Met uitzondering van maaltijden in het hotel.

• Houd er rekening mee dat je nog lokale heffing moet betalen.


Datum Prijs is per persoon in een tweepersoonskamer. Enkel reiziger Extra Persoon 0 - 2 leeftijd 3 - 6 leeftijd 7 - 12 leeftijd
18 April 2024 1.599 1.299 1.229 -1 499 799

Faciliteiten

Ekstra:

Algemene informatie

Reisbeschrijving

Go To Anatolia: Veilige en Flexibele Reiservaring

ANVR en G.G.T.O Garantie:

• Go To Anatolia is aangesloten bij ANVR, GGTO en Calamiteitenfonds

24/7 Hulp en Ondersteuning:

Tijdens je reis kun je altijd rekenen op de nodige hulp en ondersteuning. Je wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de lokale situatie.

Terugbetalingsgarantie:

Wanneer de reis niet kan doorgaan, bijvoorbeeld vanwege het reisadvies, dan annuleert Go To Anatolia de reis en krijg je je geld terug.

Reiservaring:

Ons bedrijf, dat gespecialiseerd is in reizen naar Turkije, streeft ernaar om jou de beste vakantie-ervaring te bieden.

Voor Vertrek:

• Kiezen voor reizen met Go To Anatolia betekent veiligheid en flexibiliteit. Dankzij onze flexibele voorwaarden kun je je reis met extra vertrouwen reserveren.

• Het afsluiten van een goede reis- en annuleringsverzekering kan verstandig zijn als er iets is wat je reis zou kunnen belemmeren.

• We houden reizigers op de hoogte van de meest recente informatie om je goed voor te bereiden op je reis.


Tijdens de Reis:

• Je kunt erop vertrouwen dat je tijdens je reis goede en betrouwbare ondersteuning krijgt.

• Go To Anatolia staat 24/7 tot je dienst en zal snel en effectief oplossingen bieden in geval van problemen..

• De reisleiders van Go To Anatolia zijn vertrouwd met de bestemming, enthousiast en goed opgeleid. Ze bieden een betrouwbaar en veilig communicatiepunt gedurende de hele reis.

Ontdek met Go To Anatolia, reis met vertrouwen!

BELANGRIJKE INFORMATIE:

· Onze pakketprijzen zijn inclusief hotel-, transport- en sightseeingtrips.

· Onze pauzeplekken; dichtheid, renovatie enz. Het kan vanwege overmacht worden gewijzigd, op voorwaarde dat de locatie en servicenormen dezelfde zijn.

· Bij de timing van het programma wordt rekening gehouden met het weer, de toestand van de wegen, enz. (tijdens de bezoekpunten die overdag of tussen dagen bezocht moeten worden). De gids kan wijzigingen aanbrengen als dit noodzakelijk wordt geacht.

· Go To Anatolia Toerisme is absoluut niet verantwoordelijk voor plaatsen die niet bezocht kunnen worden, ook al staan ​​ze in ons tourprogramma, als gevolg van overmacht (weer, weg, dichtheid van bezoekende plaatsen, enz.) of als onze gasten zich niet houden aan de door onze gids opgegeven tijden.

· Extra tours zoals nachttours die in het tourprogramma zijn opgenomen, worden uitgevoerd afhankelijk van het aantal personen en de omstandigheden van het beschikbare personeel. Passagiers die niet willen deelnemen aan extra rondleidingen , stemmen onderweg ermee om zich later bij aankomst weer bij de tour aan te sluiten .

· Het stoelnummer kan tijdens het reserveren niet worden beloofd of gegarandeerd. Vervoer en hotelnotities die in de reservering zijn ingevoerd, kunnen niet worden gegarandeerd.

· Kinderkortingen die op Tourpakketten worden toegepast, gelden voor één kind onder begeleiding van twee volwassenen. Kinderen van 0-6 jaar mogen tijdens de hotelaccommodatie geen bed krijgen.

· Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typfouten en wijzigingen.

· Zitplaatsen 3 en 4 in de voertuigen zijn van de gids en zijn assistent.

· Onze rondleiding; Het is een pakket dat begeleiding, vervoer, accommodatie en bezienswaardigheden omvat en kan niet afzonderlijk worden beschouwd.

· Ongebruikt vervoer, accommodatie, uitstapjes, enz. Rechten kunnen niet worden ontleend.

· Luchtvaartcontracten zijn geldig voor vliegtuiggerelateerde secties. De annuleringsverzekering dekt geen vliegtuigvervoer. Na annulering van de tour (hotelaccommodatie) zijn de annuleringsvoorwaarden van de luchtvaartmaatschappij van toepassing in het gedeelte met de vliegticketprijzen. Na annulering wordt de gast geacht deze voorwaarden te hebben aanvaard.

· Als er tijdens onze tour niet voldoende aantallen kunnen worden bereikt; Het annuleringsrecht is voorbehouden aan GoToAnatolia Turizm tot 15 dagen vóór de vertrekdatum van de tour. In geval van een dergelijke annulering is GoToAnatolia Turizm verplicht haar gasten persoonlijk op de hoogte te stellen. Het minimumaantal deelnemers varieert afhankelijk van de tour.

· In gevallen waarin minderjarigen jonger dan 18 jaar niet met één of beide ouders aan de reis deelnemen, moeten zij tijdens de reis de toestemmingsformulieren voor deelname aan de reis bij zich hebben. GoToAnatolia Turizm kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele problemen die zich kunnen voordoen bij de deelname aan de tour van gasten met ontbrekende documenten en kan het vertrek van de tour niet vertragen. In dit geval gaat de volledige reissom van de persoon of personen verloren en is restitutie niet mogelijk.

· Mensen zijn verplicht om rapporten mee te nemen over hun gezondheidsproblemen, zwangerschapsstatus en medicijnen die ze voortdurend gebruiken tijdens deelname aan de tour. GoToAnatolia Turizm kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele gezondheidsproblemen die zich tijdens de tour kunnen voordoen. Mensen zijn persoonlijk verantwoordelijk voor al hun persoonlijke bezittingen (bagage, tas, paspoort, identiteitsbewijs, telefoon, enz.) tijdens de reizen waaraan zij deelnemen en zijn verantwoordelijk voor eventueel verlies, diefstal, enz. die zich kunnen voordoen. In dit geval kan GoToAnatolia Turizm niet aansprakelijk worden gesteld.

· Heb je niet de Nederlandse nationaliteit en/of paspoort, dan dien je zelf na te gaan of er andere reisregels dokumenten en visa van toepassing zijn.

· In een situatie die ertoe kan leiden dat de rondleiding wordt verstoord, heeft de gids de bevoegdheid om de rondleiding voort te zetten door met andere gasten in de groep te overleggen en zelf de uiteindelijke beslissing te nemen. Alle gasten die aan de tour deelnemen, worden geacht deze situatie te hebben geaccepteerd. De hotels in onze tours zijn faciliteiten met prioriteitsaccommodatie. Door drukte en overmacht kunnen hotels worden gewijzigd, op voorwaarde dat ze qua standaard hetzelfde zijn. In een dergelijk geval worden onze gasten geïnformeerd door de vertegenwoordiger van GoToAnatolia Tourism.

Sisam Eilandtour 2 Nachten & INFINITY by YELKEN AQUAPARK en RESORTS ( Ultra All Inclusief)

10 Dagen 9 Nachten
  • Aydın Vertrek Plaats
  • Details in het programma
  • Details in het programma
  • Visumvrij
Kusadasi, Sisam eiland

1.599,00 €

Prijs is per persoon van samen reizigers
Toevoegen aan opgeslagen
Delen:
Verslag deze tour

Deze zou je ook leuk kunnen vinden.

Sisam Eilandtour 2 Nachten & INFINITY by YELKEN AQUAPARK en RESORTS ( Ultra All Inclusief)

1.599,00 €
18 April 2024 27 April 2024
BOEK NU
Startpagina Aanbiedingen Bel mij Lid Worden Inloggen